Politica de retur

Recomandările https://dreamnails.ro privind returnarea produselor:

Daca te-ai decis să returnezi produsul achiziționat, te rugăm să ții cont de următoarele aspecte:

Pentru a putea beneficia de drepturile de returnare, iți recomandăm să returnezi produsul în starea în care l-ai primit: în ambalajul original (cutie sau pungă), cu etichetele intacte și documentele care l-au insoțit, fără a interveni în niciun fel asupra acestuia, și să ambalezi coletul corespunzător (în hârtie sau nylon), înainte de a fi predat curierului.

De asemenea, pentru a evita refuzul cererii de returnare, este recomandat sa evți returnarea produselor deja folosite sau deteriorate, deoarece, în acest caz nu sunt îndeplinite condițiile de returnare, iar acest lucru va atrage după sine plata taxelor de curier dus-întors.

Verificarea produselor returnate:

Toate produsele returnate sunt analizate individual, în detaliu, de către specialiștii noștri, iar procesul de verificare se realizează in fața camerelor de supraveghere pentru a exista o transparență maximă în analiza cererii tale de returnare.

Costurile de returnare:

Opțiunea privind modalitatea de returnare a coletului iți aparține în totalitate la fel și alegerea curierului (nu sunt acceptate retururile prin Poșta Română) prin care vei trimite coletul. Costul expeditiei produselor retururnate este suportat în totalitate de către client și nu de către https://dreamnails.ro.

Dacă doriți să returnați coletul prin serviciile noastre de curierat, vă comunicăm procedura:

Apelați firma de curierat prin care s-a efectuat livrarea inițială pentru a solicita ridicarea coletului.

Ambalați produsul într-o pungă distinctă în așa fel încât awb-ul de la curier să nu deterioreze cutia produsului.

Completați formularul de retur de pe pagina de contact.

Când ajunge curierul la dvs. vă rugăm să oferiți aceste detalii pentru livrare: – adăugați informațiile de pe AWB-ul de tur al produsului.

Important să menționați: Plata expediției la destinatar!

Taxa de retur percepută este de 16 RON pe Bucuresti si 18 RON National  și se va scădea din valoarea sumei de returnat.

Dacă nu doriți retur prin firma noastră de curierat, vă rugam să trimiteți Dvs. coletul prin orice altă firmă de curierat.”

Important: https://dreamnails.ro nu acceptă primirea coletelor trimise cu ramburs.

Returnarea contravalorii produsului:

Returnarea contravalorii prețului de achiziție a produsului se va face de către 

https://dreamnails.ro, conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 şi 3, în termen de 14 zile prin una dintre următoarele opțiuni:

  • virament bancar: din contul detinut de DREAM NAILS & BEAUTY SHOP S.R.L în contul tău;

  • refund pe cardul prin care a fost efectuată plata (doar pentru comenzile plătite cu cardul);

Motive pentru care magazinul refuză returul produselor:

  • deteriorarea fizică a ambalajului original (cutie sau pungă) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorată neambalării corespunzatoare (în hârtie sau nylon) realizate de către client sau curier (în cazul în care acesta din urmă este nevoit să sigileze conținutul coletului, dacă expeditorul nu o face);

  • deteriorarea sau murdărirea produsului din cauza neambalării corespunzătoare și a deteriorării prealabile a ambalajului original;

  • utilizarea produselor și trimiterea acestora cu semne de uzură sau mirosuri improprii.

  • cerere de retur trimisă după 14 zile de la primirea coletului

Important!

https://dreamnails.ro iși asumă dreptul de a refuza rambursarea coletelor care vin ambalate necorespunzător.

Produsele returnate trebuie să fie în aceeași conditie ca la primire: fără deteriorări, fără defecte (exceptând situația în care clientul a semnalat prezența unui defect către reprezentanții magazinului online). 

Toate coletele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care au fost primite, în ambalajul original, nedeteriorat, fără scoci lipit pe acesta.